terug naar overzicht
Eau de Memo Eau de Parfum

Eau de Memo EDP 100ml

€ 225

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 112180
112180 01-100ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Eau de Memo is de essentiële geur van Memo Paris. Een vogel in vlucht. Het klapperen van vleugels, het geritsel van vleugels die over Parijs glijden. Het ontwaken van essentiële herinneringen. Het gefluister van de stad in de lucht, een fladderend hart. Een race naar steeds grotere hoogtes, verloren in het grote blauw. De hoop van een nieuwe horizon. Vertrek voorgoed en kom dan weer terug, een eindeloze ontdekkingsreis. Het parfum bevat noten van jasmijn, groene thee en leer.

  Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.Hoofdingrediënten: bergamot-olie, citroenolie, groenethee-akkoord, jasmijn-absolue, irisbeton, witte muskus, mos, leerakkoord.

  Alcohol Denat., Aqua (water), Parfum (fragrance), Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Citral, 4-tert-butyldihydrocinnamaldehyde, Damascone, Benzyl Benzoate, Geraniol, Isoeugenol, Eugenol, Benzyl Alcohol, Perilladehyde, Furocoumarines