terug naar overzicht

Phytoactive Hydra-Firm Intense Mask 50ml

€ 160

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 117777
117777 01-50ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Wanneer gebruik je het Phytoactive Hydra-Firm Intense Mask?
  Het masker is geschikt voor elk huidtype en kan gebruikt worden wanneer je de huid wil beschermen, tekenen van huidveroudering ziet of een droge huid hebt.

  De Hydra-Firm Intense Mask van Royal Fern is een aanvullende huidverzorging met chlorofyl en het gepatenteerde Royal Fern Complex, wat de huid voorziet van hydratatie, de huid verheldert en tegelijkertijd herstelt. Het vocht dringt onmiddellijk door in de huid, waardoor deze er merkbaar frisser, gladder en meer ontspannen uitziet, met minder tekenen van veroudering.
   

  • Varenextract is antioxidatief, ontstekingsremmend, regenereert de huid, remt de afbraak van collageen en elastine door matrix metalloproteïnasen en stimuleert de vorming van nieuw collageen in de fibroblasten.
  • Duindoornolie regenereert, beschermt tegen uitdroging door sterk geconcentreerde essentiële vetzuren, is ontstekingsremmend, antioxidatief en vochtbindend.
  • Hyaluronzuur hydrateert, helpt vocht vast te houden en maakt de huid zachter en voller.

  Standaard:
  Meerdere keren per week royaal aanbrengen op gezicht en hals na een zachte, grondige reiniging, waarbij de oogcontouren worden vermeden. 10-15 minuten laten inwerken, daarna zachtjes inmasseren en overtollige resten verwijderen met een wattenschijfje.

  Als een nachtmasker:
  Meerdere keren per week 's avonds aanbrengen op gezicht en hals, na een zachte, grondige reiniging; vermijd het gebied rond de ogen. Laat het masker 's nachts inwerken.