Detox Duo

Detox Duo 40+75ml

€ 17
Artikel Nr. 116224

Selecteer een optie

Het Detox Duo van Christophe Robin biedt de perfecte detox behandeling voor hem en haar. Voor een gereinigde hoofdhuid en gezond en sterk haar vol vitaliteit. Het Detox Duo bestaat uit de Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt (40 ml) en de Detangling Gelée with Sea Minerals (75 ml).

Stap 1: Detoxify
De Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt zuivert, hydrateert en kalmeert niet alleen, maar verlicht ook de irritatie die ontstaat na een kleurbehandeling. Daarnaast worden eventuele chemische verfsporen en onzuiverheden op natuurlijke wijze verwijderd - de scrub bevat mineraalrijk zeezout, een natuurlijke exfoliant die ook de bloedcirculatie op microniveau stimuleert. Andere 100% plantaardige ingrediënten in deze scrub zorgen ervoor dat zelfs na het uitspoelen de hoofdhuid nog wordt gehydrateerd, gekalmeerd en jeukvrij is. Binnen 24 uur na gebruik is het vochtgehalte van de hoofdhuid weer in balans en zijn irritaties aanzienlijk verminderd - deze effecten kunnen tot wel vier dagen na de behandeling aanhouden.

Stap 2: Fortify
De formule van de Detangling Gelée with Sea Minerals bestaat uit een cocktail van micronutriënten: zink, ijzer, calcium, magnesium en kalium. Al deze ingrediënten zijn door experts geselecteerd om het haar en de hoofdhuid te re-mineraliseren en te versterken. In combinatie met een 100% natuurlijk actief ingrediënt en een krachtige verzachter zorgen deze elementen voor een intensieve hydratatie van het haar en het herstel van glans en vitaliteit. De frisse gel textuur van het product, geïnspireerd op de nieuw generatie huidverzorging, verwijdert klitten zonder het haar te verzwaren voor mooie, vloeiende lokken en luchtige lengtes. Dit product laat zich snel en makkelijk aanbrengen. Verdeel het over de hoofdhuid en het gehele haar na gebruik van de Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt. Laat het product schuimen en spoel vervolgens uit. De Detangling Gelée is ultra geconcentreerd en biedt zo de voordelen van een masker zonder intrektijd. Het resultaat: zowel de hoofdhuid als het haar is versterkt en gehydrateerd. De vitaliteit van het haar is hersteld waardoor het haar volume terugkrijgt.