terug naar overzicht
Coing Scented Candle

Standard Candle Coing 190gr

€ 52

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 112843
112843 01-190GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Scented Candle Coing van diptyque is een geurkaars die de kamer vult met een heerlijk fruitige geur. De geur heeft een vleugje appel en peer, een fruitige toon die bekend is bij degenen die de conserven en fruitpasta's al hebben geproefd. De zoete, pittige geur herinnert meteen aan de heerlijke smaken van de kindertijd.

  Als je de kaars goed onderhoudt (zie gebruiktips), heeft de kaars circa 60 branduren.

  De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

  Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.