terug naar overzicht
Cuir Scented Candle

Standard Candle Cuir 190gr

€ 52

Selecteer een optie

Artikel Nr. 112844

Scented Candle Cuir van diptyque is een geurkaars die de kamer vult met een heerlijk houtachtige geur. De geur van zacht, fijn leer, zacht als een tweede huid. Misschien het leer van een vrouwentas? Met zijn muskusachtige en licht kruidige bloemenaccenten vertelt dit leer de alledaagse voorwerpen die het bevat.

Als je de kaars goed onderhoudt (zie gebruiktips), heeft de kaars circa 60 branduren. 

De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.

AANBEVOLEN DOOR SKINS