terug naar overzicht
Scented Candle Figuier

Scented Candle Figuier

vanaf € 32

Selecteer een optie

Artikel Nr. 105605

De warmte van de vijgenboom, de frisheid van de bladeren en het melkachtige sap. Een metgezel van Philosykos eau de toilette. 

Als je de kaars goed onderhoudt (zie gebruikstips), heeft de kleine (70g) circa 30 en de grote (190g) circa 60 branduren.

De geurkaars zal gelijkmatig en schoon opbranden als je deze de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Na het uitblazen, het lontje direct centreren en ervoor zorgen dat deze recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen. diptyque heeft een speciale wicktrimmer ontwikkeld, om het lont ook goed te kunnen knippen als de kaars al bijna op is. TIP: Creëer je eigen huisgeur door 2 kaarsen tegelijk te branden. Plaats de kaars niet in een tochtige ruimte of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat een kaars niet branden als je niet in de buurt bent. Verplaats een brandende kaars niet en knip het lontje niet als deze brandt. Buiten bereik van kinderen houden. Brandtijd van 60 uur.
AANBEVOLEN DOOR SKINS
Figue 15 Classic Candle
Le Labo fragrances
Figue 15 Classic Candle
€ 64
Cyrnos La Petite Bougie
Cire Trudon
Cyrnos La Petite Bougie
€ 35