terug naar overzicht
Scented Candle Figuier

Scented Candle Figuier

vanaf € 32

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 105605
105605 01-190GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  De warmte van de vijgenboom, de frisheid van de bladeren en het melkachtige sap. Een metgezel van Philosykos eau de toilette. 

  Als je de kaars goed onderhoudt (zie gebruikstips), heeft de kleine (70g) circa 30 en de grote (190g) circa 60 branduren.

  De geurkaars zal gelijkmatig en schoon opbranden als je deze de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Na het uitblazen, het lontje direct centreren en ervoor zorgen dat deze recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen. diptyque heeft een speciale wicktrimmer ontwikkeld, om het lont ook goed te kunnen knippen als de kaars al bijna op is. TIP: Creëer je eigen huisgeur door 2 kaarsen tegelijk te branden. Plaats de kaars niet in een tochtige ruimte of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat een kaars niet branden als je niet in de buurt bent. Verplaats een brandende kaars niet en knip het lontje niet als deze brandt. Buiten bereik van kinderen houden. Brandtijd van 60 uur.
  AANBEVOLEN DOOR SKINS
  Figue 15 Classic Candle
  Le Labo fragrances
  Figue 15 Classic Candle
  € 64
  Cyrnos La Petite Bougie
  Cire Trudon
  Cyrnos La Petite Bougie
  € 80