terug naar overzicht
Scented Candle Mimosa

Scented Candle Mimosa

vanaf € 32

Selecteer een optie

Artikel Nr. 105610

In februari in Zuid-Frankrijk, op de Tanneron-heuvels bij Grasse, staan de mimosa's in bloei. Hun zonnige goudgele kleur strekt zich uit zover het oog reikt, en hun kleine fluweelachtige bloesems ruiken de lucht met fluweelzachte, delicaat honingachtige tonen. 

Als je de kaars goed onderhoudt (zie gebruikstips), heeft de kleine (70g) circa 30 en de grote (190g) circa 60 branduren.

 

De geurkaars zal gelijkmatig en schoon opbranden als je deze de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Na het uitblazen, het lontje direct centreren en ervoor zorgen dat deze recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen. diptyque heeft een speciale wicktrimmer ontwikkeld, om het lont ook goed te kunnen knippen als de kaars al bijna op is. TIP: Creëer je eigen huisgeur door 2 kaarsen tegelijk te branden. Plaats de kaars niet in een tochtige ruimte of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat een kaars niet branden als je niet in de buurt bent. Verplaats een brandende kaars niet en knip het lontje niet als deze brandt. Buiten bereik van kinderen houden.