terug naar overzicht
Thé Scented Candle

Standard Candle The 190gr

€ 52

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 112853
112853 01-190GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Scented Candle Thé van diptyque is een geurkaars die de kamer vult met de geur van thee. Sterke, rokerige zwarte theebladeren uit verre oorden. Nadat ze de zeeën zijn overgestoken, hebben ze met de tijd en de reis de geur van kruiden en andere schatten uit de hele wereld geabsorbeerd: komijn, koriander en peper. Een van de eerste drie diptyque kaarsen.

  Als je de kaars goed onderhoudt (zie gebruiktips), heeft de kaars circa 60 branduren.

  De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

  Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.

  AANBEVOLEN DOOR SKINS