terug naar overzicht
Verveine Scented Candle

Verveine Scented Candle

vanaf € 32

Selecteer een optie

Artikel Nr. 105619

Een frisse geurkaars die geschikt is voor ieder seizoen en iedere gelegenheid. De geur is geinspireerd op het moment dat de bladeren van de plant tegen elkaar worden gewreven. Circa 60 branduren.

Als je de kaars goed onderhoudt (zie gebruikstips), heeft de kleine (70g) circa 30 en de grote (190g) circa 60 branduren.

De geurkaars zal gelijkmatig en schoon opbranden als je deze de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Na het uitblazen, het lontje direct centreren en ervoor zorgen dat deze recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen. diptyque heeft een speciale wicktrimmer ontwikkeld, om het lont ook goed te kunnen knippen als de kaars al bijna op is. TIP: Creëer je eigen huisgeur door 2 kaarsen tegelijk te branden. Plaats de kaars niet in een tochtige ruimte of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat een kaars niet branden als je niet in de buurt bent. Verplaats een brandende kaars niet en knip het lontje niet als deze brandt. Buiten bereik van kinderen houden.