Don Giovanni Scented Candle

Don Giovanni Scented Candle

vanaf € 170
Artikel Nr. 107187

Selecteer een optie

De Don Giovanni-collectie haalt zijn inspiratie uit de sets ontworpen door Barnaba Fornasetti voor de regie van de beroemde opera van Mozart. Scented Candle Don Giovanni verrijkt de Fornasetti Profumi-collectie met de originele Rose Patchouli-geur. De versiering is gebaseerd op de iconische Fornasetti Tema e Variazioni-serie, waarbij mannelijke en vrouwelijke gezichten naast elkaar worden geplaatst en de opera van Mozart metaforisch wordt herinnerd.
De geurkaars zal gelijkmatig en schoon opbranden als deze de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren brandt of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Na het uitblazen het lontje direct centreren en ervoor zorgen dat deze recht staat. Knip het lontje voordat de kaars weer wordt aangestoken. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.
Brandtijd 300 grams geurkaars: 50 - 60 uur.
Brandtijd 900 grams geurkaars: 100 - 200 uur. Topnoten: perzik. Hartnoten: roos, lelietje-van-dalen. Basisnoten: Indonesische patchoeli, cederhout, muskus, droge amber.