terug naar overzicht

Scented Candle 02:45 Enfin Seuls

vanaf € 130

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 121210
121210 01-250GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Producteigenschappen

   Geurnoten:
   sakurabloem, gebrande wierook, Marokkaanse roos, cederhout, mos, steenkool, berkenhout

  De Scented Candle 02:45 Enfin seuls van D’ORSAY is een prachtige geurkaars die direct sfeer brengt in ieder interieur. De geur van de geparfumeerde was reist door de ruimte en vult het met de mystieke geur van Marokkaanse roos, wierrook en hout.

  D’ORSAY-kaarsen zijn gemaakt met een mix van op mineralen gebaseerde en plantaardige wassen die wetenschappelijk zijn geformuleerd om een optimale verbranding en geurverspreiding te bereiken. De kaarsen van 190 gram branden +/-  60 uur en de kaarsen van 250 gram branden +/- 75 uur.

  Laat de geurkaars altijd branden tot de hele oppervlakte vloeibaar is. Na het uitblazen van de lont centreer je deze. Voor de lont weer wordt aangestoken knip je deze kort met een lont trimmer. Door consequent op deze manier de geurkaars te laten branden zal de kaars langzamer branden en gaat deze volledig op. 

  Let op: Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen. 

  Cedrol Methyl Ether, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl)ethanone, Alpha-pinene, Myrcene, (r)-p-mentha-1,8-diene, (e)-3-méthyl-5-cyclopentadecen-1- One, 2-methylundecanal, 2-methoxy-4-methylphenol, Estragole, Beta-caryophyllene, Eugenol.