terug naar overzicht

Scented Candle 03:50 Comme la derniere fois Refill

€ 55

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 121266
121266 01-250GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Producteigenschappen

   Geurnoten:

   amandelhout, vlas, lisboter, witte ceder, musk

    

  De Scented Candle 03:50 Comme la derniere fois Refill van D’ORSAY is de navulling van de gelijknamige geurkaars. De geur van de geparfumeerde was reist door de ruimte en vult het met de warme geur van witte ceder en musk.

  D’ORSAY-kaarsen zijn gemaakt met een mix van op mineralen gebaseerde en plantaardige wassen die wetenschappelijk zijn geformuleerd om een optimale verbranding en geurverspreiding te bereiken. De kaarsen van 250 gram branden +/- 75 uur en zijn hervulbaar.

  Laat de geurkaars altijd branden tot de hele oppervlakte vloeibaar is. Na het uitblazen van de lont centreer je deze. Voor de lont weer wordt aangestoken knip je deze kort met een lont trimmer. Door consequent op deze manier de geurkaars te laten branden zal de kaars langzamer branden en gaat deze volledig op. 

  Let op: Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen. 

  1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2- Naphthalenyl)ethanone, 6,7-dihydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-4(5h)-indanone, Omega-pentadecalactone, Linalool