terug naar overzicht
NIEUW
Facial Micro-Peel
Facial Micro-Peel
   

Facial Micro-Peel 50ml

€ 142

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 124799
124799 01-50ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  De Facial Micro-Peel van Dr. Age is een innovatieve formule die het huidoppervlak revitaliseert door dode cellen en huidresten af te voeren. Een trio krachtige alfahydroxyzuren (AHA's) scrubt zachtjes de buitenste laag van de huid om celvernieuwing te bevorderen, lijntjes glad te strijken en een heldere, zachtere en stralende huid te realiseren.

  Belangrijkste ingrediënten:

  • Glycolzuur: een zeer effectief alfahydroxyzuur (AHA) afkomstig van natuurlijke bronnen. Het helpt het uiterlijk van de huid te verbeteren door de verbindingen tussen keratinocyten in de buitenste lagen te scheiden en zo de omloopsnelheid van de huidcellen te versnellen.
  • Appelzuur: een organische verbinding afkomstig van vruchten. Het helpt bij het verwijderen van dode huidcellen op de buitenste laag van de huid om de celvernieuwing te bevorderen en de glans te verbeteren.
  • Citroenzuur: van nature aanwezig in citrusvruchten, boordevol antioxiderende eigenschappen.

  Aanbrengen op een schone huid in de avond, contact met de ogen vermijden. Laat de peeling 3-8 minuten inwerken en verwijder met een vochtig wattenschijfje. Grondig afspoelen. Gebruik de peeling tweemaal per week, naar gelang de tolerantie. 4 weken achter elkaar.

  Aqua (water), Butylene Glycol, Malic Acid, Sodium Hydroxide, Glycolic Acid, Sorbitol, Citric Acid, Xanthan Gum, Tar-taric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ci 19140 (yellow 5).
  Uit deze collectie