terug naar overzicht

Hyaluronic Ampoules 7x2ml

€ 125

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 125199
125199 01-7X2ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Producteigenschappen

   • Cruelty-free
   • Vrij van parabenen
   • Vrij van PEG’s
   • Vrij van parfum

  De Hyaluronic Ampoules van Dr. Barbara Sturm bieden onmiddellijke hydratatie en bescherming aan de huid. Deze set van zeven ampullen is het perfecte product wanneer je huid een onmiddellijke vochtboost nodig heeft na het reizen, blootstelling aan zon, wind of airconditioning.

  De ampullen bevatten een optimale concentratie lange- en korte-keten hyaluronzuurmoleculen en helpen zo de essentiële vochtbalans van de huid aan te vullen. De korte-keten moleculen dringen onmiddellijk door in de diepste huidlagen en vullen vochtreservoirs aan, terwijl lange-keten hyaluronzuurmoleculen zorgen voor onmiddellijke en intensieve hydratatie van de oppervlakkige huidlagen. Wanneer het wordt gebruikt als onderdeel van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine, vermindert het onzuiverheden en werkt het als een booster om de vorming van fijne lijntjes te verminderen.

  Houd een ampul in één hand en wikkel een tissue om de hals van de ampul of gebruik de bijgevoegde ampulopener. Pak met je andere hand de hals van de ampul stevig vast en klik de ampul open bij de onderste ring. Giet het hyaluronzuur in de palm van je hand, klop het zachtjes in de huid.

  Alleen voor uitwendig gebruik.