terug naar overzicht
Italia Refill

Italia 500ml Refill

€ 64

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 117424
117424 01-500ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Met het Italia huisparfum van Dr. Vranjes verrijk je elke gewenste ruimte in huis middels geurstokjes met de frisse Italia geur die lichaam en geest een vleugje vitaliteit geeft. Geïnspireerd op de schoonheid van Italië en haar vindingrijke inwoners, met een energieke mix van frisse balsamico, mint, bergamot en gember. Het Italia huisparfum is de ideale keuze voor diegenen die een vleugje kleur, zonneschijn en positiviteit willen toevoegen aan alle woonruimtes van het huis.

  Plaats de flacon gevuld met het huisparfum in een kamer en ontkurk deze. Plaats de bundel houten stokjes in de flacon en laat het hout het parfum absorberen. Door de bundel om te draaien wordt een intenser effect bereikt. De geur zal verspreiden in de lucht en geeft een constant geureffect.

  Alcohol Propylene Glycol Tetrahydro-methyl-methylpropyl)-pyran-4-ol Mentha Piperita Extract Methyldihydrojasmonate 2,6-dimethyl-7-octen-2-ol Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil Bht Linalool Linalyl Acetate Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes 2-t-butylcyclohexyl Acetate Cis-3-hexenyl Salicylate Octahydro-methoxy-tetramethyl-methanoazulene Trimethyl-pentylcyclopentanone Phenethyl Alcohol Nopyl Acetate Hexamethylindanopyran Hexyl Cinnamal Dimethyl Phenylpropanol Dodecanenitrile 2,4-dimethyl-3-cyclohexene Carboxaldehyde Hexyl Salicylate P-menthan-7-ol