terug naar overzicht
Mirra Zafferano Spray

Mirra Zafferano Spray 100ml

€ 32

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 122293
122293 01-100ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Producteigenschappen

   Geurnoten
   Top: elemi
   Hart: mirre
   Basis: saffraan

  De Mirra Zafferano Spray van Dr. Vranjes zorgt direct voor een warme sfeer in huis. Mirra Zafferano is een verfijnd huisparfum dat een ode brengt aan het najaar. Geniet van akkoorden saffraan en mirre – een zoete maar kruidige geurbeleving, gevuld met het fascinerende en mysterieuze karakter van gourmand.

  De producten van Dr. Vranjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die hun oorsprong vinden in regio Florence, Toscane. Met de mediterrane geuren van Dr. Vranjes haal je luxe, warmte en comfort in huis, gepresenteerd in een prachtig, handgemaakt flacon.

  Hier en daar een enkele spray is voldoende om een ruimte direct te personaliseren, om een verfijnde sfeer te geven aan ieder moment. Besprenkel een koude gloeilamp of koude radiator met het huisparfum, zodat wanneer deze aan gaat, de warmte de geur subtiel verspreidt.

  Alcohol Propylene Glycol Water Bht Ethylene Brassylate Boswellia Carterii Bark Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes Cedrol Methyl Ether Acetylcedrene Vanillin Oxacyclohexadecenone Ethyl Hydroxypyrone Coumarin Nopyl Acetate Kephalis Heptamethyl Decahydroindenofuran Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil Canarium Commune Gum Oil Phenethyl Acetate Veratraldehyde Eugenol Ethyl Cinnamate Beta-caryophyllene Methylundecanal 2,3-dihydro-2,2,6-trimethylbenzaldehyde Trimethyl-propylcyclohexanepropanol Ambrocenida