terug naar overzicht
Oud Nobile Candle

Candle Oud Nobile 500gr Gold

€ 78

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 118469
118469 01-500GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  De Oud Nobile Candle van Dr. Vranjes is een heerlijk warme geurkaars in een groot, luxueus formaat. Weelderige oosterse noten ontmoeten flitsen van de Middellandse Zee. De beste kwaliteit van de essentiële olie Oud is gekozen en Dr. Vranjes heeft het op een bijzondere manier met de frisheid van bergamot en de elegantie van neroli gecombineerd. Door het toevoegen van kostbare noten van mirre en wierook verbetert de geur de warmte en de betovering van Oud, terwijl het zijn mysterieuze hart onthult. Oud Nobile is de perfecte manier om te ontstressen, de stemming op te heffen, gevoelens van spanning te verlichten en het welzijn te bevorderen.

  Laat de geurkaars altijd branden tot de hele oppervlakte vloeibaar is. Na het uitblazen van de lont centreer je deze. Voor de lont weer wordt aangestoken knip je deze kort met een lont trimmer. Door consequent op deze manier de geurkaars te laten branden zal de kaars langzamer branden en gaat deze volledig op. 

  Let op: Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.