2 Review(s)

Transform Active Gold Infused Multi-Mask 50ml

€ 195
Artikel Nr. 115874

Selecteer een optie

Eclat Extraordinaire van La Fervance is één luxe product met drie verschillende werkingen. De crème is ontwikkeld om dertig functionele gebieden aan te pakken, wat dit de ultieme multi-functionele huidverzorging maakt. Gebruik het in de ochtend voor een instant glow, de formule biedt de hele dag hydratatie en conditionering van de huid. Ook is de crème te gebruiken als masker dat je twee keer per week aanbrengt. Of gebruik het als intens voedend nachtmasker. Goudstof dringt door de poriën, waardoor afvalstoffen door de lymfeklieren worden afgevoerd en onzuiverheden worden verwijderd. Bovendien activeert goud een proces van celregeneratie, stimuleert het de productie van elastine en collageen en helpt het de bloedcirculatie. De huid wordt sessie na sessie steeds strakker en de teint ziet er warmer en egaler uit. Dit product is exclusief verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.

 

Over het merk: La Fervance is een Australisch-Frans merk voor luxe en duurzame huidverzorging.Oprichter Melissa Obeid is betrokken bij elk aspect van het product, van testen tot verpakken. Gemaakt in een uitzonderlijke samenwerking met de meest ervaren cosmetische wetenschappers van Frankrijk en de modernste laboratoria - afkomstig uit de wereldwijd gewaardeerde Cosmetic Valley.

Functie 1: Instant golden glow
Schep een klein beetje met de La Fervance gouden spatel en meng lichtjes op de vingertoppen, masseer vervolgens elke ochtend over het hele gezicht, na het hydrateren en ga dan verder met je gebruikelijke ritueel. Dit kan worden gedaan voordat een lichte foundation wordt aangebracht of laat de gloed doorschijnen. Dit is waarom het TransformActive wordt genoemd, omdat het het uiterlijk van de huid transformeert terwijl het actief is.

Functie 2: Treatment mask
Breng dit dermatologisch geteste multimasker aan als een dikke laag op het gezicht en de hals. Laat het masker 10 minuten intrekken, bevochtig vervolgens de vingers en masseer het masker om te emulgeren. Verwijder eventueel teveel. Herhaal tot tweemaal per week.

Dit mag minimaal 10 minuten worden toegepast; het kan echter veel langer blijven zitten als u dat wilt, waardoor het product in de huid kan worden opgenomen. Het is een innovatief product dat zal emulgeren bij toevoeging van water, waarna een lichte gezichtsmassage wordt aangemoedigd om te genieten van de prachtige texturen en exquise aroma's van de op maat gemaakte parfums.

Functie 3: Nachtmasker
Breng een dunne laag aan voordat je gaat slapen om te ontwaken op de huid die stevig en levendig is.

Gebruik natuurlijk met een extra kussensloop. Omdat het product van 100% natuurlijke oorsprong is, is het volkomen veilig om het op de huid te laten, terwijl deze profiteert van de uiterst belangrijke slaapvernieuwing van de cel.

REVIEWS

10 2 Review(s)
13/09/2020 bij

Deze creme werkt echt, binnen een paar weken al de vraag of ik iets aan mijn gezicht heb laten doen!

02/07/2020 bij

Bijzonder en geweldig