terug naar overzicht
Epupa Mon Amour Eau de Parfum

Epupa Mon Amour EDP 70ML

€ 195

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 112485
1 Review(s)
112485 01-70ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend
  Epupa Mon Amour is de krachtige geur van bittere vetiver die in een okerkleurige schaduw van de Afrikaanse lucht hangt. Ella K brengt met dit parfum een liefdesverklaring aan de mensheid. Afrika, een evocatie van de aarde en haar oorsprong. Schachten met fel zonlicht, gesymboliseerd door fu-sing kruiden, zwarte peper en komijn, vallen op een amber-okerkleurige aarde. Wortels van vetiver, cistus en balsem roepen de kracht van dit maagdelijke land op, waaruit een zwevende stoom opstijgt, opnieuw overgeschreven door de rook van gaiac hout. Dit land markeert de ziel voor de lange termijn met een sillage van sandelhout en geroosterde tonkabonen.
  Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar. Hoofdingrediënt: vetiver.

  REVIEWS

  13/03/2021 bij

  A real masterpiece. Not traditional in terms of fragrance, even for the niche world. Incredibly blended, very interesting scent.