terug naar overzicht
Reflet Sur l'Okavango Eau de Parfum

Reflet Sur l'Okavango EDP 70ml

€ 195

Selecteer een optie

1 Review(s)
Artikel Nr. 115136

Reflet Sur l'Okavango van Ella K is een parfum geïnspireerd op de rivier Okavango in Botswana. De Okavango staat bekend als de rivier die nooit de zee raakt en geeft de regio de verschijning van een boom die in het zand ligt, waarvan de ontelbare wortels een waterlabyrint tekenen. Op de banken van deze rivier vind je bloeiende vegetatie die ontelbaar veel geuren met zich meeneemt. De geur heeft noten van acacia, kappertjes, tonkaboon en gedroogde kruiden. Van papyrus tot acacia door de platanen, deze flora is een onuitputtelijke bron van inspiratie die de verbeelding voedt zonder hem ooit te verzadigen.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

REVIEWS

13/03/2021 bij

Dripping of honey, the quality of this fragrance is beyond anything I've sen before. It is sweet, warm, rich, unisex. Worth the price, quality is double the asking price.