Brands

Categories

 

Enjoy the everyday

Na een periode van rust keert het alledaagse leven terug. Ondanks chaos is dagelijks genieten essentieel, en daarom inspireren wij je graag met de mooiste producten voor een alledaags geluksmoment. Ontdek hoe drie herkenbare, hectische situaties toch een verfijnd moment van selfcare kunnen bieden.

Jouw ochtendroutine: mooi én efficiënt

Maak je tijdens het drukste moment van de ochtend klaar met deze producten voor een moeiteloze start. Dankzij delicate skincare, mondverzorging en een persoonlijke geurcreatie geniet je van frisse energie om stralend de dag te beginnen.

Shop Morning Essentials

Wasdag wordt een zintuiglijke ervaring

Maak van de was doen een bijzonder moment. Met merken als Tangent GC en Fugazzi voorzie je jouw favoriete kleding en woontextiel van betoverende geurbelevingen.

Shop Wasverzorging

Avond-ready met deze Skins favorieten

Bereid je voor op een onvergetelijke avond met onze must-haves van merken zoals Nars, Virtue en Rahua. Van stralende make-up tot perfect gestylde haren, deze essentiële producten zijn de final touch voor een avond uit in stijl.

Bekijk de selectie

Fragrance Experience Box

De Fragrance Experience Box neemt je mee op olfactorische reis langs wereldberoemde parfumhuizen, in de vorm van stijlvolle miniaturen. Met merken als Byredo, Escentric Molecule en Memo Paris ontdek je gegarandeerd jouw nieuwe geursignatuur: to share of voor jezelf.

Ontdek de Box

Schoonmaken in stijl

Door je schoonmaakroutine een upgrade te geven met de producten van Diptyque, Leif en Beauty Disrupted geniet je van een zintuigprikkelende ervaring. Sluit je afwassessie ook eens af met delicate handverzorging voor een verkwikkend verwenmoment.