terug naar overzicht
Endymion Eau de Parfum

Endymion Concentre EDP 100ml

€ 164
Artikel Nr. 110807

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Endymion Eau De Parfum is een intensere iteratie van Endymion Eau de Cologne. Zoals zijn naamgenoot is het eau de parfum tijdloos in zijn schoonheid en intens van beroep. Een fusie van kruiden, leer en bloemen. Endymion opent met noten van salie en lavendel die de sensualiteit van suède en geranium onthullen. Naarmate de geur door de huid verwarmd wordt, worden de leernoten versterkt en gemengd met een vleugje romige nootmuskaat en wierook. Een basis die zowel zoet als verleidelijk is. Endymion is een luxueuze interpretatie van Endymion eau de cologne. Een geur van contrasten: helder en sensueel, licht en donker, geaard door lederen suède.
Breng parfum aan op plekken waar de hartslag goed te voelen is. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op de pols en de hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om het haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op de haren. Bergamot, lavendel, salie. Geranium, suede akkoord. Leer, wierook, nootmuskaat.