Escentric 01

Escentric Molecule Artikel nr. 05600
Inhoud: 100 ml
€ 120 Incl. BTW
Escentric 01 heeft als basisingrediënt Iso Super E: een zoete, fluweelzachte houtnoot. Escentric 01 bevat maar liefst 65% Iso E Super, aangevuld met roze peper, limoenschil en wierook. De geur gaat snel van de top en hart noot over in de basisnoot, die langdurig aanhoudt. Dit is een moleculaire geur, dus niet onder te verdelen als eau de parfum of eau de toilette. Het hoge percentage aan geurbestanddeel zorgt voor een geur die lag om je heen blijft hangen en zorgt dan ook voor de ultieme aantrekkingskracht.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

De Molecule-geuren bestaan uit één molecule, de Iso E Super. Deze geur heeft een andere vorm van parfumeren dan een "normale geur". De Molecule is niet continu aanwezig voor jezelf, maar voor anderen wel. Dit ligt aan de molecule Iso E super, deze komt en gaat omdat deze voor 65% geconcentreerd is en is dus soms lastig te herkennen voor de eigen neus. Omdat er in de Escentric-geuren meer ingrediënten zitten, worden deze door de neus beter herkend als een op zichzelf staande geur. Je zult deze daarom dan ook beter zelf ruiken. Molecule is ook erg goed te combineren met andere geuren en dus ook juist een goede combinatie met de Escentric-geuren.

Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Escentric 01

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
 • Waardering

  Ben fan van alle excentrics en molecules die er bestaan maar deze staat echt met stip bovenaan. Heel subtiel maar krijg toch alleen maar complimenten. Hele fijne geur!

  Op 10 feb. 2017 door Henriette vd. M

 • Waardering

  The best geurtje ooit.

  Elke keer een heerlijke Compliment met de vraag wat voor geur heb ik op.
  Dus Super Geur.........

  The best

  Op 6 dec. 2016 door Anabelle