terug naar overzicht

M01 + Iris 100ml

€ 139

Selecteer een optie

Artikel Nr. 119040

Molecule 01 van Escentric Molecules is de meest minimale geur, met maar één enkele aromamolecule. Iso E Super is een abstract synthetisch molecuul dat wordt gekenmerkt als een cederhouten noot met een warme, fluweelzachte cocooning beleving. M01 + Iris is verrijkt met een extra ingrediënt; het natuurlijke extract van iris dat wordt gewonnen uit de wortel van verschillende soorten iris.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Je kunt het parfum eventueel nevelen over de kleding, zo blijft de geur ook langer aanwezig. Bij eau de parfum, extrait de parfum en parfum wordt de geur alleen op de huid gedragen, omdat oliën huid nodig hebben om geur vast te houden. Cologne en Eau de toilette kunnen op kleding geneveld worden. Let op: als het parfum een sterke kleurconcentratie heeft, nevel deze dan niet op lichte kleding.

Alcohol Denat., Parfum (fragrance), Aqua (water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxidibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Limonene, Alpha-isomethyl Ionone, Linalool, Coumarin, Citral