terug naar overzicht
Radiance Face Mist

Radiance Face Mist 15ml

€ 17

Selecteer een optie

Artikel Nr. 113211

Radiance Face Mist van Eve Lom is een veelzijdige, effectieve huidverzorgingsbehandeling die onmiddellijk hydrateert, helpt beschermen tegen invloeden van buitenaf en de elasticiteit verbetert, waardoor de teint een stralende gloed krijgt. Geformuleerd met verbeterde actieve stoffen in een water-lichte vorm, levert de Radiance Face Mist een onmiddellijke toename van de huidvochtigheid met 80% na het aanbrengen en hydrateert tot 48 uur na gebruik.

Een belangrijk complex van vochtbestanddelen in de mist ondersteunt het natuurlijke vermogen van de huid om het vasthouden van water te reguleren en zich aan te passen aan veranderende schommelingen in de luchtvochtigheid, waardoor de huid in balans en fris blijft. De Radiance Face Mist is ook verrijkt met antioxidanten die beschermen tegen vrije radicalen en andere oxidatieve schade die kan leiden tot vroegtijdige veroudering. De Radiance Face Mist is speciaal geformuleerd om een gezond ogende teint te krijgen, doet de matte huid herleven en zorgt voor een bedauwde look.

Spray over het hele gezicht en de hals voor of na de huidverzorgingsroutine of over make-up op elk moment van de dag voor een boost van hydratatie en bescherming. Gebruik ten minste tweemaal daags voor het beste resultaat.