terug naar overzicht

Travel Essentials Set

€ 48
|
Artikel Nr. 121306
121306 01-ONE
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  De Travel Essentials Set van EVE LOM zorgt ervoor dat je ook op vakantie gegarandeerd bent van een schone en stralende huid. Deze reisbundel biedt alle essentiële producten om de huid te reinigen en te voeden, waar je ook bent. Dankzij de cleanser blijft je huid gereinigd en verzacht, de Time Retreat Radiance Essence zorgt ervoor dat de huid weer straalt en de Moisture Cream maakt de huid zichtbaar zachter en vermindert fijne lijntjes.

  De Travel Essentials Set bevat de volgende producten:

  • EVE LOM Cleanser (20ml)
  • EVE LOM Time Retreat Radiance Essence (10ml)
  • EVE LOM Moisture Cream (8ml)
  • Mousseline doek

  Cleanser
  Verwarm een kleine hoeveelheid cleanser tussen je vingers en masseer dit in cirkelvormige bewegingen op een droge huid. Plaats de mousseline doek in heet water en wring uit. Druk de warme, vochtige doek gedurende vijf seconden op het gelaat om de poriën te openen. Herhaal drie keer. Spoel de doek af met warm water en verwijder alle sporen van make-up en reinigingsmiddel, maak cirkelvormige bewegingen op het gelaat om te exfoliëren. Spoel de doek af met koud water en breng gedurende vijf seconden opnieuw aan op het gelaat om de poriën te sluiten. Dep de huid voorzichtig droog met een handdoek.

  Time Retreat Radiance Essence
  Druppel enkele druppels van het product in de handpalmen en breng al deppend en zachtjes aan op het gelaat en de hals. Gebruik dagelijks na het reinigen.

  Moisture Cream
  Gebruik ’s ochtends en ’s avonds op een gereinigde huid, als laatste stap in huidverzorgingsroutine. Tip: meng met EVE LOM’s Radiance Face Oil voor extra hydratatie en een mooie glow.