terug naar overzicht

Fantomas Extrait de Parfum 30ml

€ 124

Selecteer een optie

Artikel Nr. 117339

Fantomas van Nasomatto is een extrait de parfum dat is geïnspireerd op de meest beruchte plaats delicten. Een uitnodiging om te onderzoeken, verkennen en eigen conclusies te trekken. De geur laat een onmiskenbaar spoor achter voor verder onderzoek, een blijvend fragment dat de humor en charme belichaamt van een perfect uitgevoerd plan. Een mysterieus parfum dat geschikt is voor uitdagende omstandigheden, en dat schijnbaar olfactorische illusies oproept met zijn voortdurende ontwikkeling op de huid. Een idee richting een meer harmonieuze wereld, of de vernietiging ervan...

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. 

Alcohol Denat., Aqua (water), Parfum (fragrance), Citral, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool, Bht, Benzotriazolyl Dodecyl P-cresol, Ci 17200, Ci 19140, Ci 42090.