terug naar overzicht
First Dream Of The Year Eau de Parfum

First Dream Of The Year EDP 50ml + 10ml

€ 255
Artikel Nr. 106931

Selecteer een optie

First Dream Of The Year maakt deel uit van de Engimatic Flowers collection, geïnspireerd op de Ikebana-ceremonie - de kunst van het eenvoudig arrangeren van bloemen, ingetogen en bescheiden, zoals kenmerkend is voor de Japanse cultuur. Deze collectie wordt gepresenteerd in een indigokleurige fles, de kleur van Japanse traditie, die alleen bloemen bevat om de drie geuren te creëren. Met grapefruit, oranjebloesem en iris is dit bloemige parfum een ode aan het Japanse geloof van de allereerste droom die men in het jaar heeft.
Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar

Deze coffret van Floraïku bevat een 50 ml én een 10 ml beide met twee verschillende doppen. Het kleine dopje van de 10 ml flacon is ook te gebruiken op de 50 ml flacon, zodat deze makkelijker mee te nemen is in bijvoorbeeld de tas. Wil je de 10 ml op een luxe manier met je meenemen? Deze travel flacon past in de 'grote' dop van 50 ml.Hoofdnoten: grapefruitolie, oranjebloesemolie en irisconcentraat absolue.