terug naar overzicht

Friday Night EDP 50ml+10ml

€ 550

Selecteer een optie

Artikel Nr. 117577

Friday Night van Floraïku is een zeer exclusief eau de parfum met een lichte wierookgeur, samengesteld met kostbare ingrediënten die gekozen zijn vanwege hun zuiverheid en kwaliteit. Gemaakt van sandelhoutolie met een lichte twist van roze peperolie. De aanwezigheid van een suède akkoord is een belofte van sensualiteit; ideaal voor de komende nacht. In de Bento Box vind je een hervulbare flacon van 50 ml waarvan de dop tevens een bijzondere travel spray is. Ook hiervoor bevindt zich een kleine flacon van 10 ml in de box. Waar je ook gaat, je parfum volgt je, loyaal en heerlijk geurend.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. 

Alcohol Denat, Parfum (fragrance) , Aqua (water) , Bht , Disodium Edta , Alpha-isomethyl Ionone , Benzyl Benzoate , Coumarin , Limonene , Cinnamyl Alcohol , Cinnamal , Benzyl Cinnamate , Linalool , Isoeugenol , Methyl 2-octynoate.