terug naar overzicht
In The Rain Refill Eau de Parfum

In The Rain Refill Eau de Parfum

vanaf € 255

Selecteer een optie

Artikel Nr. 106937
Een 60ml navulling van In The Rain om het eau de parfum en de purse spray aan te vullen. In The Rain is onderdeel van de Forbidden Incense collectie, geïnspireerd op de kunst van Japanse wierrook tradities. Deze geur bevat noten van bergamot, ceder en houtachtig musk.
Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar.

Deze coffret van Floraïku bevat een 50 ml én een 10 ml beide met twee verschillende doppen. Het kleine dopje van de 10 ml flacon is ook te gebruiken op de 50 ml flacon, zodat deze makkelijker mee te nemen is in bijvoorbeeld de tas. Wil je de 10 ml op een luxe manier met je meenemen? Deze travel flacon past in de 'grote' dop van 50 ml. Hoofdnoten: bergamotolie, cederolie en houtachtige noten.