terug naar overzicht
My Shadow On The Wall Eau de Parfum

My Shadow On The Wall EDP 50ml + 10ml

€ 255

Selecteer een optie

Artikel Nr. 106930
My Shadow On The Wall maakt deel uit van de Forbidden Incense collection geïnspireerd op de Kodo-ceremonie - de kunst van het waarderen van Japanse wierook en een moment van delen en spelen. De geurcollectie is op hout gebaseerd, vertegenwoordigt de lange geschiedenis van Japanse wierook en de donkere kleur van de rook wanneer je de wierook brandt. De oorverdovende stilte van de nacht ademt sandelhoutolie uit. Een schaduw achtervolgt je, op de muur, met een eigen leven, als de nachtbloem het viooltje. Een bleke zomermaan omhult de mimosa in een zacht licht als een halo, een nachtelijke droom voor een eenzame wandelaar.
Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar.

Deze coffret van Floraïku bevat een 50 ml én een 10 ml beide met twee verschillende doppen. Het kleine dopje van de 10 ml flacon is ook te gebruiken op de 50 ml flacon, zodat deze makkelijker mee te nemen is in bijvoorbeeld de tas. Wil je de 10 ml op een luxe manier met je meenemen? Deze travel flacon past in de 'grote' dop van 50 ml.Hoofdnoten: violetblad absolue, mimosa absolue en sandelhoutolie.