terug naar overzicht

Volcanic Flowers EDP 50ml+10ml

€ 255

Selecteer een optie

Artikel Nr. 117346

Volcanic Flowers van Floraïku is een eau de parfum dat tonen van jasmijn absoluut, lelietje-van-dalen, patchoeli-olie en een chocolade-koffie-akkoord combineert om een verrukkelijke diepte te creëren en een levendige en houtachtige handtekening op de huid achter te laten.  In de Bento Box vind je een hervulbare flacon van 50 ml waarvan de dop tevens een bijzondere travel spray is. Ook hiervoor bevindt zich een kleine flacon van 10 ml in de box. Waar je ook gaat, je parfum volgt je, loyaal en heerlijk geurend.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. 

Alcohol Denat, Parfum (fragrance), Aqua (water), Bht, Disodium Edta, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Coumarin, Benzyl Benzoate, Eugenol, Citral, Geraniol, Alpha-isomethyl Ionone, Isoeugenol