terug naar overzicht
Comme des Forna Scented Candle

Scented Candle Comme des Forna 300gr

€ 170

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 114766
114766 01-300GR
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Scented Candle Comme des Forna van Fornasetti is een samenwerking met mode- en parfumhuis Comme Des Garcons. De geurkaars met noten van lavendel, tijm, wierook en cederhout is een duidelijke uiting van de onmisbare ironie die de stijl van Fornasetti typeert. Rode lippen intensiveren de hypnotische kracht van geometrische herhaling. Comme des Forna is een charismatisch symbool van vitaliteit en passie en voegt een oneerbiedige toets toe aan de strikte afwisseling van zwart en wit in de abstracte compositie.

  De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

   

  Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.