French Affair

EX NIHILO Artikel nr. C035164
Inhoud: 100ml
Prijs vanaf: € 180 Incl. BTW
Deze creatie neemt je mee naar het kenmerkende, verleidelijke optimisme van de jaren 70. Het combineert non-conformisme en een sjieke attitude met charmante Parijse flair. FRENCH AFFAIR is geïnspireerd op de nieuwe dandy's, stijlvol flanerend over boulevard Saint-Germain. Het belichaamt een verslaving aan verleiding en speelt met geslachtsgebonden codes. De pure, sprankelende bergamot, roos en vetiver noten smelten samen om de rijkdom van een avantgardistische chypre geur te benadrukken. Een creatie opgedragen aan de nieuwe Rive Gauche spirit.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Top: bergamot, lychee, viooltjesblad absolue. Hart: roos absolue, ceder uit de Atlas, engelwortel. Basis: patchoeli, vetiver, eikenmos.

0 Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: French Affair

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering