Genetic Bliss Eau de Parfum
2 Review(s)

Genetic Bliss Eau de Parfum

vanaf € 75
Artikel Nr. 100005

Selecteer een optie

De 27 87-geur Genetic Bliss brengt jouw geheimzinnige kant naar boven door je eigen, unieke lichaamsgeur te boosten en deze te laten flirten met veelzijdige, houtachtige noten als akigalahout en belambre - gecombineerd met een vleugje romig sandelhout. Draag de geur op zichzelf of combineer deze met elk ander 27 87-parfum. Genetic Bliss - een geur voor hem en voor haar - fluistert 'wees jezelf', en brengt echte authenticiteit en bewondering onder de generaties.

Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar. Een lineaire geur, gevormd door 5 gevangenen. Met kruidige, houtachtige essences gecombineerd met romig sandelhout.Akigalawood® - een houtachtige noot met aspecten van patchoeli, kruiden (peper) en oud.Belambre® - een intense, droge hout noot.Moxalone® - een elegante musk noot met aspecten van hout, diffuus en divers.Javanol® - de rijkste sandelhout noot, houtachtig, romig en warm met roosachtige aspecten.Georgywood® - een zeer verfijnde hout- en amberachtige noot met aspecten van vetiver.

REVIEWS

10 2 Review(s)
14/07/2020 bij

Nooit meer een ander luchtje, ik ben verkocht!!!

23/06/2020 bij

Al lang Skins fan en al jaren was Santal 33 mijn lijfgeur totdat ik deze recent heb ontdekt.Ook houtig maar net wat meer bijzonder en unieker nu ik zoveel Santal om me heen ruik. Blijft heel lang bij je en krijg veel complimenten van ''wow, wat is dat?''. Enige nadeel is dat mijn vrouw hem ook te vaak van me ''leent'';-) Ik ben hooked.