Gentlewoman

Juliette Has a Gun Artikel nr. C410191
Inhoud: 100ml

* Verplichte velden

Prijs vanaf: € 85 Incl. BTW
Net als een 'gentlewoman' wordt deze eau de cologne met haar vrouwelijke kant bestempeld al een product uit een specifiek genre. Het is een mannelijke geur die gewijd is aan vrouwen. De noten draaien om de neroli essence, oranjebloesem en een houtachtige basis van musk. Gentlewoman is ook een regressieve geur. Terwijl de essence van amandel je mee terug neemt naar de kindertijd, blijft de geur voldoende gekleed om te worden gedragen met elegantie.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Main ingredients: Neroli Essence, Bitter Orange Petitgrain Essence, Calabrian Bergamot Essence (Capua). Hoofdingrediënten: neroli essence, bittere sinaasappel, petit grain essence, bergamot essence (Capua).

1 Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Gentlewoman

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
  • Waardering

    Heerlijk frisse en tegelijkertijd zachte geur. Doet mij denken aan de zon en zomer, wellicht door de oranjebloesem. Niet scherp, maar heerlijk zacht. Verslavend lekker

    Op 1 nov. 2017 door Amanda