Skins Giftcard

Giftcard

Een verjaardag, feestdag of om iemand te bedanken. De Skins Cosmetics Giftcard is voor iedere gelegenheid een perfect geschenk.

  • De Giftcard is te verkrijgen in onze winkels en via skins.nl.
  • Te besteden in alle Skins Cosmetics winkels, Skins Institute en op skins.nl. De kaart is niet inwisselbaar bij shop-in-shop in de Bijenkorf Den Haag. Niet inwisselbaar voor geld.
  • De Giftcard is onbeperkt geldig en op elk moment inwisselbaar tegen Skins Cosmetics-artikelen.
  • Het saldo op de Giftcard hoeft niet in één keer te worden besteed en is onbeperkt geldig.
  • Het opvragen van het actuele saldo kan via de saldochecker, hieronder, en via de kassa’s in onze winkels.
  • De Giftcard is online te bestellen met de waardes: €25,-, €40,-, €50,-, €75,- en €100,-.
  • In onze winkels kan de kaart voor iedere gewenste waarde tussen €10,- en €250,- worden opgewaardeerd.
  • Indien u graag een oude Skins Cosmetics cadeaubon wil besteden op skins.nl - deze heeft geen kaartnummer en pincode - neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)20 740 3222.


Saldo

Bekijk hier het saldo van uw Giftcard. Op de achterkant van uw kaart vindt u het 19-cijferige nummer, vul hieronder de laatste 11 cijfers in.

Hoe werkt het?

De Giftcard is te besteden in onze winkel door de kaart mee te nemen en bij het afrekenen te laten scannen. Hierdoor wordt het bedrag ervan afgehaald en het eventuele restantbedrag blijft geldig voor een volgende keer.

Besteed de Giftcard online door de gewenste producten in de winkeltas te plaatsen en door te gaan naar afrekenen. Hier kunt u de betaalmethode aangeven en dan vinkt u de optie ‘Skins Giftcard’ aan. Voer tijdens het betalen het juiste kaartnummer in en daarna de bijbehorende pincode die onder de kraslaag te vinden is. Het bedrag van de Giftcard zal van de complete bestelling afgehaald worden. Het eventuele restantbedrag blijft geldig voor een volgende keer. Is uw bestelling groter dan de waarde op uw Giftcard, dan kunt u dit aanvullen met bijvoorbeeld iDeal of Credit Card.

Zakelijk

Met de Skins Cosmetics Giftcard is er oneindig veel keuze, niet alleen privé maar ook zakelijk inzetbaar. Een geweldig cadeau waarmee zakenrelaties of medewerkers in al onze winkels of via skins.nl zelf een gewenst item uit kunnen kiezen.

Benieuwd naar andere mogelijkheden voor relatiegeschenken?