Glass Candle Set

Glass Candle Set

€ 68
Artikel Nr. 116930

Glass Candle Made bevat drie kleine geurkaarsen (elk 55 g) met een aantal van de meest geliefde geuren van Le Labo. Een mooi cadeau tijdens de feestdagen, of je nu jezelf of een geliefde trakteert. De giftset bevat Figue 15, Palo Santo 14 en Petit Grain 21, voor elke stemming een andere geur. Of heb je weleens geprobeerd twee kaarsen tegelijk aan te steken om een unieke huisgeur te creëren?

De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.