Go to Glow Kit

Go to Glow Kit

€ 29
Artikel Nr. 114694
Dit product is (nog) niet beschikbaar.
Wil je een bericht ontvangen zodra dit product (weer) op voorraad is? Vul dan hieronder je e-mailadres in.

Go to Glow Kit is een set met daarin een weekvoorraad met signature producten van Kjaer Weis. De set bevat zes producten in miniatuurverpakking, perfect voor als je een week op vakantie gaat. De zachte gel-achtige Cleanser verwijdert onzuiverheden en make-up effectief. De Toner is een biologische essentie om de optimale pH-waarde van de huid te herstellen en je teint te kalmeren. The Beautiful Oil Deluxe is een essentiële hydraterende olie met bescherming tegen stress uit de omgeving. Translucent Powder Deluxe is een fijngemalen, plantaardig poeder met een soft-focus en lichtfilterende afwerking. Met Cream Blush Deluxe breng je uiteindelijk een opvallende kleur aan op je wangen.

Begin je reinigingsroutine met de Kjaer Weis Cleanser en volg met de Toner. Warm 5 of 6 royale druppels van de Beautiful Oil op de rug van je hand op en breng 's morgens of' s avonds aan op gezicht, nek en decolleté, let op dat er geen olie in de ogen komt. Wacht bij gebruik onder Kjaer Weis Foundation of Cream Blush 3-4 minuten totdat de olie in de huid is opgenomen voordat je make-up aanbrengt.


Breng je foundation of getinte moisturizer aan en volg met de Kjaer Weis Cream Blush in Blossoming en zet vast met de Kjaer Weis Translucent Powder.