Good Girl Gone Bad

Kilian Artikel nr. C48820
Inhoud: 50ml

* Verplichte velden

Prijs vanaf: € 115 Incl. BTW
Good Girl Gone Bad is een heerlijke, onbevangen wervelwind van bloemen. Parfumeur: Alberto Morillas. Het parfum dat een soort wellustigheid vertegenwoordigt; sensueel en losbandig, geliefd door Kilian. Een vrouw die in is voor alles in de wereld van de liefde en de lust. Om zijn meest vrouwelijke en iconische geuren te beschermen, heeft Kilian Hennessy drie clutches gecreëerd voor een nacht die geen grenzen kent. Versiert met gouden teksten, zijn deze accessoires uitnodigingen voor een avond om nooit te vergeten.


De navulbare 50ml spray is versierd met een witte, gegraveerde fresco gedetailleerd met gevaar en erfzonde. Een appel, een wijnstok, een deur en een slang wijzen op iemands lot. Echte luxe gaat een leven lang mee en daarom zijn alle KILIAN-parfums eenvoudig bij te vullen.
Lees meer
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Top: jasmijn, sambac en Chinese osmanthus; Hart: rose of May (een zeldzame narcis), tuberoos (India), narcis (Egypte); Basis: ceder (Virginia), amber.

0 Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Good Girl Gone Bad

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering