terug naar overzicht

Cedarise Eau de Parfum

vanaf € 150

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 107031
107031 01-100ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend
  Cedarise Eau de Parfum is een ode aan de emblematische cederboom en alle facetten ervan. De complexiteit en rijkdom van de natuur worden gesymboliseerd door tonen van puur cederhout en de geuren van vetiverwortels. Rond deze rijke constructie is een aromatische toon van cipres die de dichtheid van het omringende bos symboliseert. Dit is een houtachtige en muskusachtige geur, als een droom onder een cederboom.
  Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar. Grapefruitmolecuul, cederhoutolie, kaneelolie uit Madagaskar, muskusmolecuul en patchoeli-olie.
  Aqua (water), Pentylene Glycol, Parfum (fragrance), Caprylyl Glycol, Glycerin, Sodium Citrate, Linalool, Limonene, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal, Eugenol, Geraniol, Benzyl Benzoate, Methyl 2-octynoate, Isoeugenol, Cinnamal, Citral, Benzyl Cinnamate