terug naar overzicht

Honore Delights EDP 50ml

vanaf € 180
Artikel Nr. 118403

Selecteer een optie

Geïnspireerd door culinaire talenten geeft Honoré Delights van Ex Nihilo een eerbetoon aan het luxe Parijs en zijn vermogen zichzelf te vernieuwen. Als een patissier heeft parfumeur Natalie Cetto gespeeld met de ingrediënten van Honoré Delights en kwam met de verslavende combinatie van bergamot en neroli, met als hoogtepunt de basis van musk en sandelhout.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Je kunt de parfum eventueel nevelen over de kleding, zo blijft de geur ook langer aanwezig. Bij eau de parfum, extrait de parfum en parfum wordt de geur alleen op de huid gedragen, omdat oliën huid nodig hebben om geur vast te houden. Cologne en Eau de toilette kunnen op kleding geneveld worden. Let op: als de parfum een sterke kleurconcentratie heeft, nevel deze dan niet op lichte kleding.

Alcohol, Parfum (fragrance), Aqua (water), Ethylhexyl Salicylate, Limonene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Benzyl Salicylate, Farnesol, Geraniol, Linalool, Benzyl Benzoate, Tris(tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate (and) Aqua (and) Alcohol, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Citral, Coumarin, Citronellol