I Am Not a Flower Eau de Parfum

I Am Not a Flower EDP 50ml + 10ml

€ 550
Artikel Nr. 106940

Selecteer een optie

Gemaakt om de geurlijn van Floraïku te verrijken. I Am Not A Flower is een Limited Edition geur die de kostbaarheid van witte oud viert. Deze exclusieve collectie bevat een 50 ml Eau de Parfum, een reisformaat spray en een refill van 10 ml. Personaliseer de fles of dop met gouden Kamom-stickers om het parfum te personaliseren.
Breng parfum aan op plekken waar je de hartslag goed voelt, zoals de binnenkant van de ellebogen, in de knieholtes, op je pols en in de hals of spray 1-2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op het haar.

Deze coffret van Floraïku bevat een 50 ml én een 10 ml beide met twee verschillende doppen. Het kleine dopje van de 10 ml flacon is ook te gebruiken op de 50 ml flacon, zodat deze makkelijker mee te nemen is in bijvoorbeeld de tas. Wil je de 10 ml op een luxe manier met je meenemen? Deze travel flacon past in de 'grote' dop van 50 ml. Hoofdnoten: gember olie, amber olie en sandelhout olie.