Dit is waarom een serum niet in jouw skincare routine mag ontbreken


Dit is waarom een serum niet in jouw skincare routine mag ontbreken

Je Skincare routine is als fitness for the face. Een goede huidverzorgingsroutine zorgt voor een goede conditie van de huid. Er zijn veel verschillende huidproblemen die je kunt oplossen met een zorgvuldig gekozen routine en effectieve producten. Serums zijn enorm doeltreffend, wij leggen je uit hoe ze al je huidproblemen kunnen aanpakken.

Kun je genoegen nemen met één mooie crème?
Bij voeding is variatie belangrijk. Het lichaam heeft verschillende voedingsstoffen nodig, daarom werd ooit de schijf van vijf bedacht. Dat gaat ook op voor je huid. Je hebt een voor jouw huid gecreëerde routine nodig met eventuele supplementen om specifieke huidproblemen aan te pakken. Om in de sportieve termen te blijven; serums zijn als een personal trainer die je huid een boost geven, precies waar de huid behoefte aan heeft. Serums combineer je met een dag- en/of nachtcrème en zijn daarom zeer doeltreffend. Wat voor een boost geeft zo’n serum dan? Er zijn verschillende huidwensen, waarbij je met serums veel aan kunt doen. We gaan een aantal serums voor je af.

Als je lijntjes en rimpels hebt
Het Super Facial Serum van Verso is zeer geschikt in deze situatie. Het serum werkt van binnenuit met ingekapselde Retinol dat tot acht keer sneller op de huid werkt. Retinol is één van de bewezen ingrediënten die effectief helpen tegen veroudering van de huid. Dit serum gebruik je door ’s ochtends en ‘s avonds op een gereinigde huid aan te brengen. Overdag breng je ter bescherming een crème met zonnefactor. Retinol heeft niet alleen anti-aging als voordeel, maar het helpt ook tegen pigmentvlekken en zorgt voor een gladde huidstructuur.

Wanneer de huid vocht tekort komt – hydratatie
Genoeg water drinken is ook voor je huid een must, minstens twee liter per dag. Hoe weet je dat je huid vocht tekort komt? Als je huid wel een glans heeft op de T zone, maar je toch een trekkerig gevoel ervaart heeft je huid waarschijnlijk vocht tekort. Bij een droge huid ervaar je dit ook, maar zie je geen glans en poriën. Bijna iedereen heeft tegenwoordig last van een tekort aan vocht in de huid. Daarom is het Hydra Booster Serum van Patyka erg fijn. Dit serum voorziet de huid intens van hydratatie en geeft vanwege de fijne geur en textuur jou elke dag een geluksmomentje. Breng het serum ’s ochtends en ‘s avonds op een gereinigde huid aan met een paar druppeltjes en werk van binnen naar buiten.

Een wake up call voor de vermoeide huid
De huid kan soms vermoeid zijn, terwijl we het liefst altijd stralen. Vitamine C is hierop het antwoord. Dit zorgt ervoor dat vermoeidheid minder zichtbaar wordt, geeft de huid bescherming en is een preventieve anti-aging. Met de Power C Treatment Drops van Zelens maak je jouw skincare routine compleet. Dit serum is een ware boost voor de huid. Je kunt het met elke verzorging combineren, dus het is erg gemakkelijk. Breng het serum ’s ochtends en ‘s avonds op een gereinigde huid aan met een paar druppeltjes en werk van binnen naar buiten. Vind je dat je teveel lagen aan moet brengen, dan kun je een aantal druppels mixen met je dagcrème, wat ook effectief werkt.

Een egale huid door routine
Heb je pigmentvlekken, verkleuringen als gevolg van acne of andere huidproblemen? Er zijn vele soorten verkleuringen die we het liefst niet meer willen zien, of minder intens. Door elke dag de huid goed te verzorgen met een serum kun je een heel eind komen. C Scription van Dr. Brandt pakt alle verkleuringen aan en vervaagt ze beetje bij beetje. Hoe langer je dit serum gebruikt, hoe egaler de huid wordt. Na gebruik altijd een SPF gebruiken om ervoor te zorgen dat verkleuringen niet intenser worden. Breng drie tot vijf druppeltjes ’s ochtends en ‘s avonds op een gereinigde huid aan en combineer met een moisturizer.

Laat je adviseren
Onze beauty experts staan dagelijks voor je klaar, zowel online als in de winkels. Neem contact op of maak een personal shopping afspraak om persoonlijk advies te krijgen van Skins Cosmetics.

Super Facial Serum
Verso
Super Facial Serum
€ 125 
Hydra Booster Serum
Patyka
Hydra Booster Serum
€ 37 
C Scription
Dr. Brandt
C Scription
€ 98 
Gelieve de getoonde letters en cijfers in het hiernavolgende tekstveld in te voeren.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.