Een stralende huid door supplementen

Een stralende huid door supplementen

Wat als je een weg naar een gezonde, stralende huid zou kunnen drinken? ⁠Door gezonde voeding ga je van buitenaf stralen! Ex topmodel Elle Macpherson ontwikkelde WelleCo om zich elke dag fijn te voelen in haar lichaam. WelleCo is het resultaat van Macpherson’s persoonlijke reis om te begrijpen hoe haar lichaam werkt en wat voor haar lichaam werkt. Met vallen en opstaan en goed advies van specialisten van over de hele wereld, ontdekte ze dat het lichaam op natuurlijke wijze kan genezen en fantastisch aanvoelt als het de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Door dit 3-stappenplan in je dagelijkse routine te verwerken zul je je fitter en beter voelen.

1. Start de dag met The Super Elixir, waarbij je 2 theelepels in water mengt

The Super Elixir is de start van een gezond dagelijkse routine, ontworpen om je lichaam te alkaliseren en je cellen opnieuw op te bouwen en te versterken. Het is een unieke combinatie van meer dan 45 hoogwaardige, duurzaam geproduceerde ingrediënten, waaronder botanische kruiden, antioxidanten, vitamines, mineralen en probiotica. Als je de poeder dagelijks met water of vers sap inneemt, worden de ingrediënten gemakkelijk opgenomen en voeden ze het lichaam op cellulair niveau. Het ondersteunt een gezond ogende huid, sterk haar en sterke nagels, de algehele gezondheid van de darmen en een gezond immuunsysteem, terwijl het energieniveau wordt verhoogd.

2. Ontbijt of lunch een smoothie met The Super Booster Immune System Support

Het toevoegen van deze booster zal de voordelen van je smoothie versterken door er vitamine C uit kakadu plum en acerola cherry aan toe te voegen. Daarnaast bevat de booster astragalus-extract om vermoeidheid te verlichten en echinacea-extract om de gezondheid van het immuunsysteem te ondersteunen en ziekten te bestrijden. Zo blijf je productief door een stabiele weerstand.

Probeer dit recept voor een fantastische smoothie:

  • 1 rijpe banaan
  • 100 gr mango
  • Kokoswater
  • Handje muntblaadjes
  • 100gr spinazie
  • The Super Booster Immune System Support

3. Sluit je dag af met de Sleep Welle Calming Tea

Tijdens je slaap krijgt je lichaam de tijd om zichzelf te herstellen. Er is tijd om op te laden en alle schade die we gedurende de dag hebben aangericht ongedaan te maken. Deze schade kan ervoor zorgen dat we er ouder uit kunnen zien en ons minder voelen goed voelen. Elk theezakje verenigt de effecten van hop, valeriaan, citroenmelisse, passiebloem en kalotje om de geest te kalmeren en de slaap aan te moedigen. Neem Sleep Welle om je beauty rest te bevorderen en weer uitgerust en stralend aan een nieuwe dag te beginnen.

ONLINE ONLY
ONLINE ONLY
Sleep Welle Calming Tea Caddy
WelleCo
Sleep Welle Calming Tea Caddy
€ 57 
Details
Gelieve de getoonde letters en cijfers in het hiernavolgende tekstveld in te voeren.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.