Skins X Fugazzi Laundry Detergents – Maak kennis met de nieuwe wasbeleving

Vanaf nu transformeer jij de alledaagse taak van de was doen om tot een zintuiglijke ervaring. Wij sloegen de handen ineen met Fugazzi om een nieuwe wasbeleving te creëren, eentje waarvan je gelukkig wordt bij de wasmachine. Laat je verrassen door de drie buitengewone geurencreaties. Maak kennis met de nieuwe wasbeleving zoals je die nog nooit hebt ervaren.

De dynamische samenwerking tussen Skins en Fugazzi is gepassioneerd, verfijnd en innovatief. Nog nooit eerder werd er zoveel parfumolie aan een wasmiddel toegevoegd. Prikkel je zintuigen met de vernieuwende laundry detergents die je laten genieten van jouw wasgoed.
ONTDEK SKINS X FUGAZZI 01. SKINS X FUGAZZI Bij Skins zoeken we constant naar de mooiste en meest verfijnde producten van over de hele wereld, en soms vinden we die dichtbij huis. Het Amsterdamse Fugazzi is een parfumhuis dat wij met veel overtuiging presenteren. Founder Bram Niessink startte Fugazzi ooit met één parfum: Fugazzi Parfum 1. Niessink is een meester in het bottelen van verfijnde geurbelevingen, waarmee hij telkens weer de zintuigen prikkelt en tot de verbeelding spreekt. En dat is precies waarom Fugazzi in ons assortiment thuishoort.

“Skins is altijd op zoek naar innovatieve producten en merken die vernieuwen. De marktkennis van Skins en de geurexpertise van Fugazzi zijn de perfecte combinatie voor een uitzonderlijk geurproduct” – Bram Niessink, Fugazzi.

“Met Bram van Fugazzi hebben we een mooie samenwerking. Zijn passie en innovativiteit sluiten naadloos aan bij Skins. Na het succes van zijn geuren, zijn dan we dan ook erg trots op het resultaat van ons eerste geparfumeerde wasmiddel project: Skins x Fugazzi” – Philip Hillege, Skins Cosmetics
Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies van onze Skins experts? Zij helpen je graag verder in één van onze boutiques, telefonisch of op skins.nl. Met hun uitgebreide kennis en veel passie voor het vak leren zij je graag meer over de producten in ons uitzonderlijke assortiment en delen ze hun waardevolle tips en tricks.

Ontdek bijzondere niche producten met een verhaal, gecreëerd door bevlogen oprichters met oog voor detail. We nemen je graag mee in de wereld van Skins Cosmetics.
READ MORE ABOUT...
DIT ZIJN DE 10 BESTE ZOMERGEUREN
Parfum
VOOR EENS EN VOOR ALTIJD: POPULAIRE PARFUMINGREDIËNTEN UITGELEGD
Parfum
WAT IS HAUTE PARFUMERIE? MAAK KENNIS MET MARC-ANTOINE BARROIS
Parfum


02. Het nieuwe wassen Geuren zijn overal, de hele dag door. Voor zowel Skins als Fugazzi is parfumeren een kunst die je overal kunt toepassen. We sloegen de handen ineen om een totaal nieuwe wasbeleving te creëren. Deze innovatieve wasmiddelen transformeren het wassen in een sensationele ervaring. Samen met het team van Skins experts is er gekeken naar hoe we de identiteit van Skins kunnen vangen in een parfum. We zochten naar geuren die gevoelens los maken, je even in het moment vastpakken en waar je op unieke wijze van geniet. Dit gecombineerd met de verfijnde, natuurlijke parfumstijl van Fugazzi leidt tot drie exclusieve geurcreaties
03. Ervaar de verfijning Wat het Skins x Fugazzi Laundry Detergent uniek maakt? De geur. Nog nooit is er zoveel parfumolie toegevoegd aan een wasmiddel, van zulke hoogwaardige kwaliteit. Geniet van een geheel nieuwe wasbeleving, die de zintuigen prikkelt en je nog lang laat genieten van jouw wasgoed.

Samen creëerden we een hoogwaardig wasmiddel, met de kwaliteit die je van Skins en Fugazzi mag verwachten. De wasmiddelen bevatten maar liefst 12,5% parfumolie, waardoor je met een minimale hoeveelheid een groots effect bereikt. We vermeden alle ingrediënten die je liever niet in de buurt van jouw kledingstukken hebt. Skins x Fugazzi is een verrijking voor iedere wasbeurt en houdt jouw wasgoed in topconditie. Of het nu gaat om delicate was of beddengoed: de laundry detergents zijn geschikt voor alle stoffen, kleuren en materialen.
ONTDEK FUGAZZI
04. DRIE EXCLUSIEVE GEURBELEVINGEN
Het Skins X Fugazzi Laundry Detergent komt in drie unieke geurcreaties: Cashmere Cotton, Santal Mist en White Clouds. Alle drie even verfijnd en onbegrensd.

Cashmere Cotton
Geniet van de zachte noten van kasjmier en katoen, die jouw wasgoed parfumeren met hun poederige geur. Het effect van munt en lotus in dit olfactorische portret zorgt voor een frisse en heldere touch, gevolgd door een interessante basis van hout, leer en musk.

Santal Mist
De alledaagse taak van de was doen wordt door Santal Mist naar een ongeëvenaard niveau geheven. Ervaar de warmdroge geurbeleving, verrijkt met een verkwikkend akkoord van bergamot en het earthy vetiver.

White Clouds
Laat je meenemen naar een hemelse plek waar je overspoeld wordt met een ontspannen en tevreden gevoel. White Clouds is de serene, clean geur in de collectie. Akkoorden van roze peper en petit grain geven de compositie met witte thee, kasjmier en musk een verfijnde sprankeling.


SHOP DE COLLECTIE


SKINS X FUGAZZI
Cashmere Cotton SHOP
SKINS X FUGAZZI
Santal Mist SHOP
SKINS X FUGAZZI
White Clouds SHOP
Gelieve de getoonde letters en cijfers in het hiernavolgende tekstveld in te voeren.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.