Vijf geuren die je meenemen naar iconische steden


Vijf geuren die je meenemen naar iconische steden

Geuren zijn persoonlijk. Je zoekt naar iets unieks, iets dat bij jou past. Soms kunnen het bepaalde geurnoten zijn, is het de sfeer die een geur introduceert of de herinneringen waar het je mee naar toe neemt. De sfeer van (en misschien herinneringen aan) Barcelona, Parijs en andere iconische steden, dat is wat Skins je biedt met deze parfums.

Loop door het prachtige Barcelona heen
Het is alsof je langs de Ramblas in Barcelona loopt terwijl je Genetic Bliss draagt van 2728 Perfumes. Deze headturner geeft je het kijken na. Hoe langer je deze warme geur draagt, hoe meer hij één wordt met de huid. Door akigalahout, javanol en georywood weet het parfum telkens weer een mooie sillage te geven. De creamy geurnoot georgywood lijkt op ISO-e Super, dat in Molecule 01 zit. Tip van Skins: Deze geur kun je perfect combineren met je eigen favoriete parfums. Zo creëer je een echt unieke geur, genieten!

Ontdek de unieke nachtclub in Parijs
De stad van de liefde. Daar in de romantische straten van Parijs waar ooit de nachtclub Orphéon haar bestaan had. De club, gevuld met jazzmuziek, gin tonic en gehuld in een zacht rokerige setting. Orphéon van diptyque brengt je naar die nachtclub, in Parijs. De geur is ter herinnering aan de sfeer van de club, met warme tonkaboon, diep cederhout en levendige jeneverbessen. Verfijnde geuren voor zowel in huis als in parfum is waar diptyque om bekend staat. Als je nog niet bekend bent met de parfums van dit merk is dit een geweldig begin van een onvergetelijke reis.

De rozen uit Pushkar in India
De klassieke roos is weer modern gemaakt door interessante combinaties en verhalen. Rose de Pushkar geeft een geurbeleving die je meeneemt naar de stad Pushkar waar prachtige rozen staan. Warme noten van saffraan, patchouli en amber voeren je mee naar de verleidelijke roos. Juist ook voor heren kan deze geur heel mooi uitpakken, wat dit een echt verassend parfum maakt.

Reis langs Stockholm met Byredo
Het Zweedse parfumhuis Byredo met haar prachtige minimalistische look speelt goed in op het moment. We ervaren allemaal weleens gemixte gevoelens, maar zoeken naar kalmte in deze tijd. Mixed Emotions legt deze emoties vast door verassende contrasten in de geur te verwerken. Maté, cassis, zwarte thee en viooltjesblad. Hoe voel jij je als je deze geur draagt?

Het verhaal van Londen
Het parfum LONDON vertelt een intercontinentaal verhaal dat zich afspeelt tussen Londen en de Verenigde Arabische Emiraten. De perfecte geur voor de moderne man en vrouw: werelds, maar zonder zijn roots te verloochenen. Een opening met de intense, donkere geur van agarhout en cipres, aangevuld met de zoete, bloemige geur van viooltjes.

De juiste manier om een geur aan te brengen
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Je kunt het parfum eventueel nevelen over de kleding, zo blijft de geur ook langer aanwezig. Bij eau de parfum, extrait de parfum en parfum wordt de geur alleen op de huid gedragen, omdat oliën huid nodig hebben om geur vast te houden. Cologne en Eau de toilette kunnen op kleding geneveld worden. Let op: als het parfum een sterke kleurconcentratie heeft, nevel deze dan niet op lichte kleding.

Sample Service
Hoe kun je deze geuren ontdekken? Maak gebruik van onze unieke sample service! Stel je eigen sample service set samen en ontvang naast een sample van deze geuren, ook een voucher om je favoriete geur mee aan te schaffen.

Genetic Bliss Eau de Parfum
27 87 Perfumes
Genetic Bliss Eau de Parfum
€ 195 
Molecule 01
Escentric Molecules
Molecule 01
€ 120 
Orpheon Eau de Parfum
diptyque
Orpheon Eau de Parfum
€ 140 
Rose de Pushkar Eau de Parfum
Ella K Parfums
Rose de Pushkar Eau de Parfum
vanaf  € 195 
Mixed Emotions Eau de Parfum
Byredo
Mixed Emotions Eau de Parfum
vanaf  € 135 
Babylon Eau de Parfum
Penhaligon's
Babylon Eau de Parfum
€ 210 
Gelieve de getoonde letters en cijfers in het hiernavolgende tekstveld in te voeren.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.