Iris Standard Candle

Standard Candle Iris 190gr

€ 50
Artikel Nr. 112847

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
Wil je een bericht ontvangen zodra dit product (weer) op voorraad is? Vul dan hieronder je e-mailadres in.

Scented Candle Iris van diptyque vult de hele kamer met een heerlijk bloemige geur. De geurkaars bevat de grillige geur van irisbloesem die zijn lichtheid ontleent aan ragfijne dunne laagjes poeder, en de zachte elegantie van fijne leren handschoenen die geparfumeerd zijn met wortelstokken. De legendarische geur van de plant is geconcentreerd in de wortels, die traditioneel worden gebruikt in de parfumerie.

De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.