terug naar overzicht
Italia Refill

Italia 500ml Refill

€ 64
Artikel Nr. 117424

Selecteer een optie

Met het Italia huisparfum van Dr. Vranjes verrijk je elke gewenste ruimte in huis middels geurstokjes met de frisse Italia geur die lichaam en geest een vleugje vitaliteit geeft. Geïnspireerd op de schoonheid van Italië en haar vindingrijke inwoners, met een energieke mix van frisse balsamico, mint, bergamot en gember. Het Italia huisparfum is de ideale keuze voor diegenen die een vleugje kleur, zonneschijn en positiviteit willen toevoegen aan alle woonruimtes van het huis.

Plaats de flacon gevuld met het huisparfum in een kamer en ontkurk deze. Plaats de bundel houten stokjes in de flacon en laat het hout het parfum absorberen. Door de bundel om te draaien wordt een intenser effect bereikt. De geur zal verspreiden in de lucht en geeft een constant geureffect.

Alcoholpropylene Glycoltetrahydro-methyl-methylpropyl)-pyran-4-olmentha Piperita Extractmethyldihydrojasmonate2,6-dimethyl-7-octen-2-olcitrus Aurantium Bergamia Fruit Oilbhtlinaloollinalyl Acetatetetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes2-t-butylcyclohexyl Acetatecis-3-hexenyl Salicylateoctahydro-methoxy-tetramethyl-methanoazulenetrimethyl-pentylcyclopentanonephenethyl Alcoholnopyl Acetatehexamethylindanopyranhexyl Cinnamaldimethyl Phenylpropanoldodecanenitrile2,4-dimethyl-3-cyclohexene Carboxaldehydehexyl Salicylatep-menthan-7-ol