terug naar overzicht
Juniper Sling Eau de Toilette

Juniper Sling EDT 100ml

€ 164 *
Artikel Nr. 110812

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Niets brengt meer genot en vreugde dan… Gin! De cocktail, ofwel Sling, is een eerbetoon aan het gebrul van de uitbundige jaren 20 - les années folle - en haar scherpe, elegante levendigheid. De geur is gemaakt met de frisheid van blauwe bessen gin, een kruidenmix uit Londen, en opent met de aromatische engelwortel (wortel en zaad). Het hart bruist van vitaliteit - kaneel, peper en kardemom. Orris creëert een soepele melodie van zachter kersenhout terwijl noten van leer en brandewijn een krachtige basis vormen. Bruine suiker, verpakt in amber rond de geur af. Een herinnering aan warme, intieme momenten. Verleidelijk op de beste manier, een drankje voor alle seizoenen. Breng de complexe cocktail uit het paradijs rijkelijk aan. Zin in de volgende?

Breng parfum aan op plekken waar de hartslag goed te voelen is. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op de pols en de hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om het haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op de haren. Kaneel, oranje brandewijn, angelica, jenever. Kardemom, leer, zwarte peper, Orris hout. Bruine suiker, zwarte kers, vetiver, ambroxan.